Creare Site de Prezentare Profesional

Creare Site de Prezentare Profesional usor de administrat care arata si functioneaza impecabil pe orice dispozitiv, un site web de prezentare profesional este o investitie in afacerea ta, o investitie a carei valoare in timp depaseste cu mult costul initial. Indiferent de domeniul de activitate al firmei pe care o conduci, un site web de prezentare este o necesitate atunci cand vine vorba de prezenta online a afacerii tale.

Contacteaza-ne acum pentru un website de prezentare care arata si functioneaza impecabil pe orice dispozitiv. Avem pachete de preturi pentru toate bugetele. In ziua de azi cand costurile administrarii unei afaceri sunt foarte mari iar concurenta este pretutindeni, scopul nostru este de a crea site-uri de prezentare moderne, profesionale la preturi rezonabile si intr-un timp cat mai scurt.

De ce afacerea ta are nevoie de un site de prezentare profesional?

 • Acces 24 de ore din 24 Potentialii tai clienti au acces non-stop, la orice ora la informatii referitoare la serviciile tale, la preturi, etc.
 • Iti sporesti credibilitatea Un website profesionist ii arata clientului nivelul ridicat de atentie pe care il acorzi firmei tale.
 • Apari pe Google Conform Google, intre 30 si 50% din utilizatorii care ti-au accesat site-ul, iti vor vizita locatia fizica in aceeasi zi.
 • Un website este proprietatea ta Pagina de Facebook este proprietatea lui Facebook insa un website este proprietatea ta.

Contacteaza-ne pentru a discuta proiectul tau in detaliu.

De ce sa ne alegi pe noi?

 • Aspect impecabil pe orice dispozitiv Site-urile create de noi arata la fel de bine indiferent de pe ce dispozitiv sunt vizualizate, calculator, smartphone sau tableta.
 • Punem accent pe functionalitate Site-urile noastre nu doar arata bine ci sunt si extrem de usor de navigat de catre potentialii clienti, se incarca rapid si se administreaza usor.
 • Preturi accesibile Suntem o echipa mica cu cheltuieli minime, de aceea putem oferii servicii de calitate premium la preturi usor accesibile.

Cat Costa un Site Web de Prezentare si Ce Trebuie sa Contina ?

Costurile care intra in crearea unui website depind desigur si de agentia web cu care colaborezi.
Noi suntem o echipa mica cu cheltuieli minime, de aceea putem oferii servicii de calitate premium la preturi usor accesibile.

Caracteristicile care determina pretul unui website sunt: costul domeniului, costul pachetului de gazduire, numarul de pagini ale site-ului,crearea de continut (text, imagini, etc.), implementarea anumitor functionalitati, optimizarea pt. motoarele de cautare, configurarea serviciilor de monitorizare trafic, conectarea site-ului la profilele de pe retelele de socializare, crearea unui backup,crearea unui logo, limba continutului, complexitatea site-ului, timpul necesar realizarii design-ului.

De ce ai nevoie de un website de prezentare ?

Motive clare pentru care compania ta are nevoie de un website:

 • Site-ul este deschis 24 de ore, 7 zile pe saptamana
 • Website-ul companiei nu este doar o moda trecatoare
 • Site-ul web iti permite gestionarea reputatiei afacerii tale online
 • Iti ofera posibilitatea sa te folosesti de solutii de marketing online foarte eficiente
 • Iti sporeste credibilitatea brandului
 • Website-ul iti permite sa ajungi la un public tinta mai extins
 • Iti permite sa concurezi cot la cot chiar si cu cele mai mari companii din domeniul tau

Ce pagini trebuie sa contina site-ul web al companiei ?

Desi fiecare afacere este unica in felul ei si are nevoile proprii, potentialii clienti au anumite asteptari de la website-ul tau, cum ar fi ce informatii gasesc si locatia acelor informatii in site. Asadar cand vine vorba de crearea paginilor unui site de prezentare exista un set standard de pagini pe care orice site web ar trebui sa le aiba.

Vezi lista completa de pagini aici: Acasa, Despre noi, Servicii si Produse, Portofoliu, Preturi, Contact, Intrebari frecvente, Cariere, angajare, Testimoniale, pareri clienti, Politica de confidentialitate, Noutati, mentiuni in presa.

Concluzia este ca un site web de prezentare profesional este o investitie in afacerea ta, o investitie a carei valoare in timp depaseste cu mult costul initial.

Contacteaza-ne pentru Creare Site de Prezentare Profesional

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...